Medische Fitness

Bewegen is gezond en leuk! Daarom is er binnen de afdeling fysiotherapie de mogelijkheid om te trainen onder professionele begeleiding dit heet Medische fitness. Medische fitness heeft als doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Medische fitness is voor mensen die graag onder persoonlijke begeleiding in een veilige omgeving willen trainen.

Begeleiding

Medische fitness in gezondheidscentrum “De Keyzer” wordt gegeven door professionals. Tijdens een intake gesprek en intake test zal er een inventarisatie worden gemaakt van uw persoonlijke doelstellingen. Op basis van deze metingen zal er een persoonlijk trainingsschema voor u worden opgesteld.

Deze doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn: gevoel van fitheid verbeteren, kracht opbouwen, hart/long functie verbeteren, het verlagen van het lichaamsgewicht maar ook het verbeteren van uw humeur, zelfvertrouwen en stressbeheersing.

Kosten en Tijden

De groepen zullen bestaan uit maximaal 7 personen waardoor u gegarandeert bent van persoonlijke begeleiding.
De kosten voor twee keer in de week trainen zijn 35 euro per maand.

U kunt informatie opvragen en inschrijven voor deze groep bij de receptie van de afdeling fysiotherapie.