Per februari 2014 is Jolan van Beek, podotherapeut, ons team komen versterken.
Jolan is naast podotherapeut ook afgestudeerd bewegingswetenschapper aan de VU Amsterdam.

Jolan werkt bij Podotherapeutisch Centrum RondOm. Dit is een organisatie met vestigingen op meerdere plaatsen in Nederland waarbinnen een team van podotherapeuten samenwerkt om kennis en ervaringen uit te wisselen. Zij werken met drukmeetapparatuur, echografie en hebben zowel bewegingswetenschappers als (sport)podotherapeuten in huis.

Veel mensen kennen de podotherapeut vanuit de rol met betrekking tot voetzorg voor mensen met diabetes mellitus. Maar ook het behandelen van reuma, sportblessures, knie, heup en rugproblemen behoort tot hun aandachtsgebied. Een podotherapeut doet altijd onderzoek naar de oorzaak van een probleem middels een ervaren klinische blik, maar ook door middel van een ganganalyse op de drukmeetplaat en functietesten wordt de oorzaak van het probleem gezocht. Daarna kan een behandeling worden gestart welke kan bestaan uit o.a. een schoenadvies, het aanmeten van podotherapeutische zolen of een orthese, het aanleggen van vilt of taping, het voorschrijven van oefeningen, voetbehandeling of er kan verwezen worden naar collega’s.

Voorlopig zal Jolan elke vrijdag spreekuur houden bij Fysiotherapie De Keyzer, van 9.00-18.00 uur. Voor afspraken kunt u bellen naar het algemene nummer: 088-118 05 00. Voor eventuele vragen kunt u bellen naar: 088-118 05 55.