• Manueel therapeut
  • Dry needling therapeut
  • Fysiotherapeut op haptonomische basis
  • BIG nummer 09041882004

Aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Ik ben Ingrid van Keulen, in 1993 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2000 als manueel therapeut. Ik heb in verschillende particuliere praktijken gewerkt en sinds 2002 werk ik in dit gezondheidscentrum.

Als manueel therapeut ben ik gespecialiseerd in klachten van de wervelkolom (rug, nek) en de uitstralende pijn naar hoofd, arm en been, die hier hun oorsprong vinden.  Zo behandel ik vaak werk gerelateerde klachten als RSI/ KANS. Ik heb ook veel ervaring in het behandelen van mensen met schouderklachten.

Ik vind het een uitdaging om te puzzelen op langdurige complexe klachten en op zoek te gaan naar factoren die deze in stand houden. In eerste instantie kijk ik naar de fysieke beperking die een klacht teweeg brengt. Ik merk in de praktijk dat wat iemand beweegt, hoe je in contact staat met jezelf, anderen en je omgeving, ook  van invloed kan zijn op je klacht. Dit bracht mij ertoe de opleiding ‘fysiotherapie op haptonomische basis’ in Doorn te volgen. Een mooie extra tool bij het puzzelen en werken bij aanhoudende pijn, duizeligheid en vermoeidheid klachten.

Het bewegen leidt tot een sterker en gezonder lijf, en het hebben van meer plezier in bewegen. Ik vind het belangrijk om dat door te kunnen geven.

In mijn vrije tijd beweeg ik graag in de buitenlucht, fietsen, wandelen of kanoën. De natuur trekt mij, in het bijzonder de bergen. In mijn vakanties reis ik altijd af naar noordelijke bestemmingen.