• Algemeen fysiotherapeut
  • Handtherapeut                     
  • Scar mangement/ littekenbehandeling
  • Dry needling Extremiteiten

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Ik ben Myrna Elstrodt en in 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2016 werkzaam bij fysiotherapie de Keyzer. 

Voor klachten aan de hand/pols, litteken behandeling of postoperatieve revalidatie bent u bij mij aan het juiste adres naast de algemene fysiotherapie.

In 2016 heb ik mijzelf gespecialiseerd in hand- en polsklachten. De interesse voor handen komt door mijn afstudeerstage in 2013 bij het Zaans Medisch Centrum. Veel mensen hebben klachten aan hun hand of vingers, maar gaan daar niet mee naar de huisarts of fysiotherapeut. Terwijl wij deze klachten toch vaak erg beperkend kunnen gaan.

Daarnaast houdt ik erg van ‘out of the box’ kijken bij klachten die langer aanwezig zijn en/of afwijkend qua beloop zijn. Dit doe ik door verschillende bijscholing te volgen op het gebied van littekenbehandeling, fasciale release technieken en vitaliteit.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor, ben ik veel in de tuin te vinden om oa mijn moestuin bij te houden en ben ik graag buiten met mijn honden.