• Algemeen fysiotherapeut
  • Handtherapeut                     
  • Scar mangement/ littekenbehandeling
  • Longrevalidatie
  • Looptraining bij vaatlijden
  • BIG nummer 19917881204

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag.

Myrna zal t/m 2 januari 2022 met zwangerschapsverlof zijn.

Ik ben Myrna Elstrodt en in 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2016 werkzaam bij fysiotherapie de Keyzer. 

Voor klachten aan de hand/pols, litteken behandeling of revalidatie bent u bij mij aan het juiste adres naast de algemene fysiotherapie.

In 2016 heb ik mijzelf gespecialiseerd in hand- en polsklachten. De interesse voor handen komt door mijn afstudeerstage in 2013 bij het Zaans Medisch Centrum. Veel mensen hebben klachten aan hun hand of vingers, maar gaan daar niet mee naar de huisarts of fysiotherapeut. Terwijl deze klachten toch vaak erg beperkend kunnen zijn.

Daarnaast ben ik vanwege de toenemende chronische aandoeningen in de maatschappij en de zorg, mij ook gaan verdiepen in het behandelen van COPD en perifeer arterieel vaatlijden ( ook wel bekend als Claudicatio Intermittens of etalagebenen). Het doel hiervan is vaak om mensen te helpen om hun beperkingen in het dagelijks leven te verminderen. Ik merk dat ik dit erg dankbaar werk vind, zeker als iemand tegen mij zegt: “Ik kon alle 4 de trappen oplopen bij mijn zus zonder te stoppen, terwijl ik haar vanwege dit obstakel al 2 jaar niet bij haar thuis had gezien”.  Ik ben daardoor aangesloten bij het Chronisch Zorgnetwerk en begeleid oa ook meerdere mensen met het Post Covid Syndroom.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor, ben ik veel in de tuin te vinden om oa mijn moestuin bij te houden en ben ik graag buiten met mijn gezin en honden.