Ik ben sinds begin 2019 werkzaam als fysiotherapeut en sindsdien is mijn enthousiasme voor het vak alleen maar gegroeid. Bij mij kun je terecht voor (bijna) allerlei soorten klachten. Dankzij mijn jaren als fysiotherapeute/ sportverzorgster bij diverse rugby- en voetbalverenigingen, heb ik veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van sportrevalidatie.

Verder heb ik tijdens mijn opleiding mijzelf nog verdiept in de manuele therapie waardoor ik o.a. veel hoofd-, nek en schouderklachten behandel. In 2019 ben ik met de master kinderfysiotherapie gestart, samen met mijn collega Sabine behandel ik ook kinderen. In het afgelopen jaar heb ik ook veel kennis en ervaring opgedaan in het gebied van COVID en het revalidatieproces wat er bij hoort.

Ik ben van overtuigd dat iedereen uniek is en daardoor de zorg voor iedereen ook anders moet zijn. Ik help u graag van uw klacht af door naar het totaal plaatje te kijken alsof het een groot puzzel is. Elke dag met een frisse blik en elke dag met positieve energie.

In mijn vrije tijd geniet ik van het leven; ik ben een grote fan van vechtsporten, zelf doe ik al 10 jaar karate en ik zwem ook heel graag. Als ik niet aan het sporten ben, dan ben ik aan het tekenen of bassgitaar aan het spelen.

Don’t speak Dutch? No problem! I’m fluent in English, Spanish, Italian, Papiamento and I speak French aswell.