Bij fysiotherapie de Keyzer bestaat er ook de mogelijkheid om te kunnen trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

De lessen zijn voor elk niveau toegankelijk, met of zonder klachten bent u welkom. De les begint zelfstandig en na een half uur kunt u meedoen aan de gezamenlijke oefeningen.

Voor wie is medische fitness geschikt?

Medische fitness is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken.
Heeft u bepaalde klachten waardoor u moeilijk kunt sporten, of wilt u klachten voorkomen, dan is medische fitness uitermate geschikt voor u. Maar ook als u wilt sporten, maar niet goed weet hoe u moet beginnen.
Soms kan het na een periode fysiotherapie verstandig zijn om door te trainen.

De training

We trainen in kleine groepen op vaste tijden. De duur van de training is een uur. Het eerste half uur wordt er zelfstandig getraind en het tweede half uur worden er grond oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut plats. De training vindt plaats in de trainingsruimte in het gezondheidscentrum “de Keyzer”. Deze ruimte is voorzien van alle apparatuur en voorzieningen om op plezierige wijze doelgericht te trainen.

De lessen op dinsdag en vrijdagochtend van 10:00 – 11:00.

Vergoeding

Medische fitness wordt als regel niet vergoedt door de verzekeraar onder de fysiotherapie. De kosten bedragen 50 euro per maand voor 2 x per week 1 uur medisch fitness.