karen

Bekkenfysiotherapeut
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Ik ben Karen Dalman, sinds 1989 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2011 geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Lange tijd heb ik gewerkt in een particuliere praktijk in Amsterdam Zuid en nu sinds november 2010 werk ik in gezondheidscentrum De Keyzer.

In de jaren dat ik werkzaam was als algemeen fysiotherapeut kreeg ik regelmatig patiënten in behandeling met klachten in het bekkengebied. Om meer kennis op te doen van dit specifieke gebied en om deze groep mensen beter te kunnen behandelen, ben ik in 2008 gestart met de opleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Als geregistreerd bekkenfysiotherapeut heb ik veel meer kennis van de bekkenregio dan een algemeen fysiotherapeut. Ook heb ik de mogelijkheid om een inwendig onderzoek uit te voeren of een EMG onderzoek. Dit heeft zeker een meerwaarde bij de behandeling van klachten in het bekkengebied.

Aanvullend op de opleiding bekkenfysiotherapie heb ik de Post –hbo opleiding seksuologie en de Nimoc cursus voor klachten bij stuitpijn gevolgd.